Naar beginpagina

Sinds 1991 is Ria Derks ondernemer in het bloemenvak. Haar enorme creativiteit gecombineerd met gedrevenheid en enthousiasme heeft Ardisia doen groeien tot een Atelier met allure.
Het in oktober 2010 geopende atelier op de Grote Laak 7 in Roggel is inmiddels vol in gebruik. Vanuit dit atelier word gewerkt aan de opdrachten die binnenkomen per e-mail of die telefonisch besteld zijn. Bij veel opdrachten wordt eerst een afspraak gemaakt voor een persoonlijk gesprek.
Heeft u interesse in de mogelijkheden of heeft u specifieke wensen of vragen dan kan dat zowel op locatie als in het atelier besproken worden.

 
Het is belangrijk om goed te luisteren naar de klant zodat het eindresultaat voldoet aan de verwachtingen. Ardisia staat voor verse bloemen, kwaliteit en vakkundigheid. U kunt terecht voor bloemen, boeketten en arrangementen voor elke gelegenheid. Bloemwerk, bruidswerk en grafwerk. Maar ook het inrichten van showrooms, hydrocultuur en het verzorgen van abonnementen behoren tot de mogelijkheden.
Tevens kunt u bij Ria leuke en leerzame cursussen en workshops volgen.

Bijzonder om te vermelden dat Ria een creatieve bijdrage heeft geleverd aan het kunstboek "International Annual Floral Art". Het boek ligt ter inzage in het atelier.